ATELIER OOG OP SCHILDERKUNST....NOG EVEN EN DAN...

Lekker druk zijn we, met de verbouwing van ons huis. Het woongedeelte is nu zo goed als klaar, daarna kunnen we (eindelijk) beginnen met het inrichten van het aterlier. Ik kijk er naar uit!

Er valt heel wat te onderzoeken, en te wikken en wegen, voordat het allemaal zo ver is.
Welk meubilair is prettig, en bij welke verlichting heb je de juiste balans tussen een goede belichting, en een prettige sfeer verlichting? Het brein maakt overuren...  Gelukkig heb ik na heel wat jaartjes cursus volgen op diverse plaatsen, en contact met medecursisten en docenten, wel een idee welke kant ik ongeveer met de inrichting van het atelier op moet.

Naast het plannen maken en uitvoeren daarvan in het atelier, ben ik ook druk bezig om het nieuwe lesaanbod voor het komende seizoen te bedenken, en uit te werken. Het programma ziet er al weer heel divers uit, er komen allerlei technieken en onderwerpen aan bod. 
Er zal er gewerkt worden in groepsverband aan eenzelfde onderwerp met acryl en aquarelverf. 
En na afloop maken we ruimte om de gemaakte werken te bespreken en te bewonderen.

Naast de cursus waar in groepsverband aan een onderwerp word gewerkt is er nu ook een ander cursus programma. Bij dit programma werk je vanuit een onderwerp wat je zelf aandraagt, of je kiest een opdracht uit de Inspiratiebox. De Inspiratiebox bevat allerlei opdrachten, diverse onderwerpen en technieken waar je mee aan de slag kunt. Deze Inspiratiebox zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe uitdagingen. Je kunt kiezen met welke materialen je gaat werken, dat je bijvoorbeeld gaat werken met een mix van media, en jij bepaald in welk tempo. 
Een ieder wordt bij deze cursussen op haar of zijn niveau begeleidt.

Voor beide cursusvormen zijn nog enkele plaatsen vrij. Heb jij interesse of wil je meer informatie?
Je kunt mij mailen op dit adres: oogopschilderkunst@gmail.com