2022 EXPOSITIE in HET DOUANEHUISJE te MAASSLUIS, de gehele maand MEI

schilderen 1 foto douanehuisje expo 2022jpg
DE GEHELE MAAND MEI MAG IK EXPOSEREN IN HET DOUANEHUISJE TE MAASSLUIS
Ik ga in de herkansing omdat ik twee jaar geleden de expo heb moeten onderbreken omdat de lockdown vanwege de Corona werd afgekondigd.
Ik word er weer helemaal blij van, het is een heerlijke plek om er te zijn en om mensen te ontmoeten. Ook het uitzicht vanuit het huisje is geweldig, ik was me niet bewust dat de waterweg zo druk bevaren werd! 
De schilderijen die ik deze keer wil laten zien zijn veelal aquarellen op hand geschept Khadi paper met een beetje meer. Dat beetje meer bestaat uit de gemengde techniek die ik heb toegepast. Zoals acryl inkt, gelpennen en met sjablonen effecten aangebracht. Ook zijn er aquarellen waar teksten aan zijn toegevoegd.
Daarnaast zijn er ook een aantal acryl schilderijen.
U bent van harte welkom op de zaterdag- en zondagmiddagen in mei van 13.30 tot 17.00u